Hoeveslagerij

De Geetkotmolenhoeve (naar de naam van de molen die hier ooit stond) is een familiaal landbouwbedrijf, waar naast vleesvee ook schapen grazen op onze weiden. Er wordt geopteerd voor duurzame landbouw, gaande van centraal verwarmen op hout tot kilometerarm voedsel produceren. Rechtstreeks van producent naar consument. Het vlees is afkomstig van runderen en schapen geboren en gekweekt op onze hoeve. Na het slachten in het dichtstbijzijnde slachthuis wordt het vlees in de versnijruimte op hoeve zelf vakkundig versneden door een ervaren slager. Waar het vervolgens netjes wordt verpakt, één ritje naar de hoeve en je hoeft voor lekker, mals en gezond vlees op je bord de deur niet meer uit.


"Alleen als lammeren zo fijn mogen tafelen mogen ze de naam Pastorale dragen..."


Verkoop

Hoevewinkel
Open: woensdag en vrijdag 14-19h00 zaterdag 10-18h00 Het gros van het vlees vindt zijn weg via de hoevewinkel naar de consument.

Voedselteams
Voedselteams is een vzw die de korte keten in Vlaanderen behartigt en in de praktijk brengt, vanuit een netwerk van lokale teams, boeren, producenten, vrijwilligers en betaalde medewerkers.

Buurderij
Een Buurderij is meer dan een marktplaats alleen, het is ook een lokale gemeenschap waar mensen ideeën uitwisselen, elkaar een handje toesteken en samen plezier beleven.

Restaurants
Ook hier kan je af en toe proeven van ons lekkere vlees.